Terug naar Nieuws

Speeddates tijdens de week van Zorg en Welzijn

Gepubliceerd op:

Speeddates tijdens de week van Zorg en Welzijn

De week van Zorg en Welzijn vindt van dit jaar van 11 tot 16 maart plaats en wij doen natuurlijk dit jaar ook weer mee! 

Nieuwsgierig naar (werken bij) de Tintengroep? Wil je kort en krachtig onderzoeken wie wij zijn en laten zien wie jij bent? Spreekt een baan als buurtwerker, buurtmaatschappelijk werker of peuterspeelzaalleidster je aan? Doe dan mee aan de speeddates die wij op 12 maart aanstaande organiseren! 

Wij hebben regelmatig vacatures in buurtwerk, buurtmaatschappelijk werk of binnen Peuterwerk of KONN. Daarom is het juist voor jou interessant om deel te nemen aan onze speeddates! Die organiseren we op dinsdag 12 maart van 9.00 tot 13.00 uur. Zo brengen we jou in contact met onze organisatie en verwijzen we je eventueel door naar vacatures die op dat moment lopen.

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd om te komen kennismaken op dinsdag 12 maart? Stuur vóór 6 maart een mail met cv naar Jelmer Wollerich, stafmedewerker hr: j.wollerich@tintengroep.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging met het tijdstip van je speeddate. Die duurt 15 minuten.
 
Ben je geïnteresseerd? Geef je dan snel op!

Let op: We hebben ruimte voor maximaal 16 personen. Hierbij geldt: vol is vol.

 

Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier

14-03-2023
Op maandag 13 maart kwam Minister Carola Schouten op werkbezoek in gemeentehuis Zuidhorn. Zij ging in gesprek met wethouder Bert Nederveen, wethouder Marjan Sijperda en directeur Sociaal Werk De Schans Joep Schuringa over armoedebestrijding en –preventie. Onderwerpen als vroegsignalering, de i…
Lees meer over Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier