Terug naar Nieuws

Symposium Dementie | Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Gepubliceerd op:

Op woensdagavond 17 oktober van 18.30 tot 22.00 uur organiseert Compaen in samenwerking met Alzheimer Café Veendam, Netwerk Dementie Groningen en Zorggroep Meander in theater vanBeresteyn in Veendam een symposium over dementie. Met dit symposium willen Compaen en haar partners er samen met de gemeente, zorg- en welzijnsorganisaties, winkeliers en mantelzorgers voor zorgen dat mensen met dementie mee kunnen blijven doen in de samenleving.

Het symposium is bedoeld om kennis te vergroten en ontmoetingen te organiseren tussen mensen met en zonder dementie. Iedereen is welkom: inwoners van de gemeente Veendam, middenstanders, (zorg)professionals, vrijwilligersorganisaties, wijkverenigingen en iedereen die interesse heeft in of te maken heeft met dementie in zijn of haar omgeving.

Het programma blijft nog even geheim! Wat we al wel kunnen verklappen, is dat u deze avond kunt luisteren naar interessante sprekers, meedoen aan inspirerende workshops en kennismaken met verschillende partijen die mensen met dementie ondersteunen. Ook is er een informatiemarkt en wordt de avond geopend met een korte film over dementie. Bent u geïnteresseerd? De toegang tot dit symposium is gratis en aanmelden is niet nodig! Wij verwelkomen u graag op woensdagavond 17 oktober in theater vanBeresteyn. 

Sociaal Werk en Armoedebeleid; de aftermovie

20-07-2022
Op 15 juni organiseerden Sociaal Werk Nederland en Tintengroep het congres Sociaal Werk en Armoedebeleid. In deze video vertellen meerdere sprekers en deelnemers over het doel van het congres, de inhoud van de lezingen en wat 'terug naar de bedoeling' voor hen betekent.
Lees meer over Sociaal Werk en Armoedebeleid; de aftermovie