Terug naar Nieuws

Toukomst | 'Kansen voor kinderen uit gezinnen met armoede'

Gepubliceerd op:

Woon jij in Groningen? Jouw mening telt! Tintengroep doet samen met de Alliantie van Kracht tegen Armoede, het Sociaal Planbureau Groningen en CMO STAMM mee met Toukomst! Dit doen we met het project ‘Kansen voor kinderen uit gezinnen met armoede’. Want 1 op de 5 kinderen in Groningen groeit nog steeds op in armoede. Daar willen wij iets aan doen! 

Met 15 professionele- en vrijwilligersorganisaties bieden de komende vijf jaar 1.000 gezinnen en 10.000 kinderen nieuwe perspectieven. We geven ouders handvatten en kinderen vertrouwen in hun toekomst.

Beoordeel ons project!

De jury van Toukomst vraagt Groningers hun oordeel te geven over de 59 verschillende Toukomstprojecten. Woon jij in Groningen of ken jij mensen in Groningen? Laat ze ons project beoordelen! Dat kan van dinsdag 22 september tot en met zondag 4 oktober via de Toukomstwebsite of de Toukomstkrant.

In januari 2021 wordt duidelijk welke projecten de komende jaren uitgevoerd worden. En hoe de 100 miljoen euro voor Toukomst kan worden besteed. Wij willen wij graag een deel van dit geld gebruiken om zoveel mogelijk kinderen te helpen!

In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep

11-04-2024
  Op dinsdag 9 april jl. was Henk Nijboer te gast bij Tintengroep. Als kwartiermaker voor de sociale agenda onderzoekt hij wat er nodig is om de toekomst voor de inwoners van Groningen en Noord-Drenthe de komende 30 jaar structureel te verbeteren. Tintengroep voert het sociaal werk uit in 8 ge…
Lees meer over In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep