Stage lopen binnen de Tintengroep?

Op zoek naar een stageplek: wat kun je bij ons verwachten?

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding in het sociaal domein is een goede stageplek goud waard. Want je bent je aan het voorbereiden op een baan met verantwoordelijkheid, waarin je elke dag verschil kunt maken voor de mensen. Ben je op zoek naar een stageplek waar je de ruimte krijgt om het vak te ontdekken en tegelijkertijd de steun om te mogen leren?

De professional van de toekomst

Als stagiair ben je de professional van de toekomst. Tijdens je stage maak je dus ook gewoon deel uit van het team. Wat je nu bij ons doet en leert neem je de rest van je professionele leven mee. We bieden je tijdens je stage goede begeleiding en investeren in jouw ontwikkeling. Jouw goede start op de arbeidsmarkt helpt ons ook. Want straks ben jij een van de mensen die binnen het sociaal domein het verschil maakt.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Als je binnen de Tintengroep stage komt lopen, kun je dus rekenen op professionele stagebegeleiding en persoonlijke aandacht door vakspecialisten. Zij helpen je om je leerdoelen te realiseren, je  competenties verder te ontwikkelen en in de praktijk met opdoen van ervaring. Wij bieden jou een plek om vakmanschap te ontwikkelen, fouten te mogen maken en te ontdekken waar jouw kracht ligt. Er is binnen onze organisatie veel ruimte voor initiatief en ideeën. Wij bieden stageplekken aan voor alle studiejaren. Na je afstuderen bij de Tintengroep te komen werken en een mooie loopbaan uitbouwen behoort zeker tot de mogelijkheden!

Welke stage binnen sociaal werk past bij jou?

Wij bieden zowel mbo als hbo-stages aan. Je kunt bij ons stage lopen in de volgende functies:

  • Buurtmaatschappelijk werker; met een eventuele specialisatie in Schoolmaatschappelijk werk, Jeugdmaatschappelijk werk, Schuldhulpverlening
  • Buurtwerker; met eventuele specialisatie in sport, cultuur
  • Jongerenwerker

Stages voor de toekomstige pedagogisch medewerker

Je kunt bij ons stage lopen bij de peuteropvang in de functie van pedagogisch medewerker.

Kijk hier voor een overzicht van onze actuele stage-aanbod.

Goed om te weten

De Tintengroep bestaat uit 16 organisaties actief in sociaal werk, Stichting Peuterwerk, Stichting Beheer en Tinten Training & Advies. Wij bieden al onze stagiaires een stagevergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het cursusaanbod van Tinten Training & Advies voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in één van onze organisaties!