Terug naar Nieuws

20 jaar Summerfun: een jubileum om bij stil te staan

Gepubliceerd op:

Al 20 jaar zorgt Summerfun, onderdeel van welzijnsorganisatie Compaen in Veendam, voor een vakantiegevoel bij kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie kunnen gaan. Dat doen ze door in de eigen omgeving van de kinderen allerlei leuke activiteiten te organiseren. Woensdag 19 augustus stond de afsluiting van Summerfun 2020 dan ook volledig in het teken van dit jubileum.

In totaal hebben bijna 500 kinderen vakantieplezier beleefd bij en door Summerfun. De verschillende groepen waren vol in de afgelopen zes wek

Bijka Scholten

De drijvende kracht achter Summerfun is Bijka Scholten, buurtwerker van welzijnsorganisatie Compaen. Ook voor haar een jubileum! Tijdens het verassingsfeest hebben wethouder Ans Grimbergen en leidinggevende Berrie Kortman, Bijka in het zonnetje gezet.  

Zowel lokale als regionale media hebben aandacht besteed aan het jubileum.

Samenwerking en vernieuwing in zorg en welzijn voor Noord- en Midden-Drenthe

23-07-2024
 Tintengroep heeft zich aangesloten bij het vernieuwde en hernoemde Samenzorg Netwerk. Voorheen bekend als Samen Zorg Assen, blijft het netwerk met zijn zestien partners onveranderd streven naar een optimale kwaliteit van leven voor de kwetsbare inwoners van Noord- en Midden-Drenthe.
Lees meer over Samenwerking en vernieuwing in zorg en welzijn voor Noord- en Midden-Drenthe