Terug naar Nieuws

Carrefour Welzijn Noordoostpolder fuseert met Tintengroep

Gepubliceerd op:

Johan Brongers, bestuurder van de Tintengroep, vertelt dat hij zich verheugt op de samenwerking met Carrefour. “De afgelopen tijd heb ik goed kennis gemaakt met de medewerkers van Carrefour. De bevlogenheid en professionaliteit die zij laten zien heeft indruk op mij gemaakt. De aansluiting van Carrefour bij de Tintengroep betekent dat we waardevolle kennis met elkaar mogen gaan delen en van elkaar mogen leren. Samen gaan we innovatiekracht leveren op de maatschappelijke opgaven in de Noordoostpolder. Ik zie ernaar uit hoe het team van Carrefour daarmee aan de slag gaat.”

Bekende gezichten verder met nieuw elan

De stichting Carrefour Welzijn Noordoostpolder blijft werken onder haar huidige naam en de lokale identiteit blijft behouden. Jos van Putten blijft ook na de fusie manager van Carrefour. Met de aansluiting bij de Tintengroep kan extra innovatiekracht worden geleverd aan de maatschappelijke opgaven. Alle kennis, ervaring en impact wordt ingezet om aan de dynamiek in het sociaal domein in de gemeente Noordoostpolder te beantwoorden.

Opdracht laagdrempelige jeugd- en gezinsondersteuning gegund aan SWO

05-07-2024
 Oldambt – De gemeente Oldambt heeft eind juni de aanbesteding voor de algemene voorziening jeugd- en gezinsondersteuning gegund aan Sociaal Werk Oldambt. Jurrie Nieboer, wethouder Jeugd: “Na een succesvolle pilot sinds 2021 wordt de jeugd- en gezinsondersteuning vanaf 1 oktobe…
Lees meer over Opdracht laagdrempelige jeugd- en gezinsondersteuning gegund aan SWO