Terug naar Nieuws

Carrefour Welzijn Noordoostpolder fuseert met Tintengroep

Gepubliceerd op:

Johan Brongers, bestuurder van de Tintengroep, vertelt dat hij zich verheugt op de samenwerking met Carrefour. “De afgelopen tijd heb ik goed kennis gemaakt met de medewerkers van Carrefour. De bevlogenheid en professionaliteit die zij laten zien heeft indruk op mij gemaakt. De aansluiting van Carrefour bij de Tintengroep betekent dat we waardevolle kennis met elkaar mogen gaan delen en van elkaar mogen leren. Samen gaan we innovatiekracht leveren op de maatschappelijke opgaven in de Noordoostpolder. Ik zie ernaar uit hoe het team van Carrefour daarmee aan de slag gaat.”

Bekende gezichten verder met nieuw elan

De stichting Carrefour Welzijn Noordoostpolder blijft werken onder haar huidige naam en de lokale identiteit blijft behouden. Jos van Putten blijft ook na de fusie manager van Carrefour. Met de aansluiting bij de Tintengroep kan extra innovatiekracht worden geleverd aan de maatschappelijke opgaven. Alle kennis, ervaring en impact wordt ingezet om aan de dynamiek in het sociaal domein in de gemeente Noordoostpolder te beantwoorden.

Karin Eeken directeur deBasis, De Badde en Sociaal Werk Oldambt

05-01-2023
Met ingang van 1 maart 2023 start Karin Eeken als directeur bij deBasis, De Badde en Sociaal Werk Oldambt. Alle drie de organisaties maken deel uit van Tintengroep. Karin Eeken volgt Rob Kah op, die de overstap maakt naar Vaart Welzijn in Assen.  
Lees meer over Karin Eeken directeur deBasis, De Badde en Sociaal Werk Oldambt