Terug naar Nieuws

HKZ-certificering opnieuw toegekend!

Gepubliceerd op:

HKZ-certificering opnieuw toegekend!

 Tintengroep heeft dit jaar opnieuw de HKZ-certificering mogen ontvangen!

Het HKZ label is niet zomaar een formaliteit, maar staat symbool voor streven naar kwaliteit in ons werk. Hiermee laten we zien dat we de belangen van onze cliënten centraal stellen en voortdurend streven naar verbetering van onze dienstverlening.

Drie ervaren auditoren van DNV hebben ons onder de loep om te beoordelen of we klaar waren voor de hercertificering. Hiervoor hebben de auditoren goede gesprekken gevoerd bij meerdere organisaties die onderdeel zijn van Tintengroep. Peuterwerk heeft van de auditoren een compliment ontvangen voor de loyale en gedreven medewerkers, de betrokkenheid en de korte lijntjes.

Daarnaast ontvingen we waardevolle feedback voor sociaal werk en wordt de groei en volwassenheid van Tintengroep in de afgelopen jaren erkend.

Foto's

Bekijk ook

In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep

11-04-2024
  Op dinsdag 9 april jl. was Henk Nijboer te gast bij Tintengroep. Als kwartiermaker voor de sociale agenda onderzoekt hij wat er nodig is om de toekomst voor de inwoners van Groningen en Noord-Drenthe de komende 30 jaar structureel te verbeteren. Tintengroep voert het sociaal werk uit in 8 ge…
Lees meer over In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep
 

Armoede te lijf

03-07-2023
In het artikel 'Armoede te lijf: werkgever steek je nek uit!' lees je wat de gasten aan tafel bij het programma De Staat van Drenthe met elkaar bespraken over overerfbare armoede. 
Lees meer over Armoede te lijf
 

Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier

14-03-2023
Op maandag 13 maart kwam Minister Carola Schouten op werkbezoek in gemeentehuis Zuidhorn. Zij ging in gesprek met wethouder Bert Nederveen, wethouder Marjan Sijperda en directeur Sociaal Werk De Schans Joep Schuringa over armoedebestrijding en –preventie. Onderwerpen als vroegsignalering, de i…
Lees meer over Minister Carola Schouten bezoekt gemeente Westerkwartier