Terug naar Nieuws

Karin Eeken directeur deBasis, De Badde en Sociaal Werk Oldambt

Gepubliceerd op:

Met ingang van 1 maart 2023 start Karin Eeken als directeur bij deBasis, De Badde en Sociaal Werk Oldambt. Alle drie de organisaties maken deel uit van Tintengroep. Karin Eeken volgt Rob Kah op, die de overstap maakt naar Vaart Welzijn in Assen.

 

Karin Eeken is momenteel werkzaam als Regiomanager Bijzondere Opvang Noord/Midden Noord Nederland bij het COA. Daarvoor was zij voornamelijk in het noorden van het land werkzaam in diverse directiefuncties. Bij sociale werkvoorzieningen, een GGD en bij een gemeentelijke organisatie.

 Vanaf 1 maart maakt Karin Eeken de overstap naar sociaal werk. “Ik ken Tintengroep vanuit samenwerking en weet wat het sociaal werk, uitgevoerd door de organisaties, betekent voor de inwoners van gemeenten. Met de stap die ik nu zet krijg ik de kans om hieraan bij te dragen. De ontwikkelingen en uitdagingen waarmee het sociaal domein de komende jaren te maken krijgt vragen om samenwerking, duurzame relaties en het ontwikkelen van een meer collectief gerichte dienstverlening. Daar wil ik mij graag, als directeur van deze drie mooie organisaties, voor inzetten.”  

Bestuurder Johan Brongers; “Tijdens een zorgvuldige selectieprocedure bleek Karin de aangewezen persoon om Rob Kah op te volgen. Ze heeft ruimte ervaring in en kennis van het sociaal domein. En vooropgesteld heeft ze de persoonlijke motivatie, visie en overtuigingen die haar voor De Badde, deBasis en Sociaal Werk Oldambt de juiste persoon op de juiste plek maken.“

Karin Eeken start met ingang van maart 2023 als directeur en kijkt er naar uit om de collega’s en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Hulp wanneer het hard nodig is

20-06-2024
 Staatssecretaris Maarten van Ooijen in gesprek over de betekenis van onafhankelijke cliëntondersteuning
Lees meer over Hulp wanneer het hard nodig is