Terug naar Nieuws

Start nieuwe welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 januari 2018 kunnen inwoners van de gemeente Steenwijkerland bij Sociaal Werk De Kop terecht voor maatschappelijk werk en welzijnswerk, cliëntondersteuning, jongerenwerk, mantelzorgondersteuning en vrijwilligersondersteuning. Sociaal Werk De Kop is een nieuwe welzijnsorganisatie die deel uitmaakt van de Tintengroep.

Wat verandert er voor de inwoners van de gemeente Steenwijkerland?

Voor hen verandert er niet veel. De inwoners van Steenwijkerland kunnen met hulp- en ondersteuningsvragen op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid, relaties en kinderen terecht bij Sociaal Werk De Kop. Daarnaast kunnen inwoners ook bij Sociaal Werk De Kop terecht voor onder andere de Rechtswinkel, het Mantelzorgnetwerk en Bureau Vrijwilligerswerk (vanaf 1 januari: het Vrijwilligers Informatie Punt Steenwijkerland). De ondersteuning blijft kosteloos.

Het huidige aanbod verandert voorlopig niet

Het huidige aanbod aan diensten en activiteiten verandert voorlopig niet. In de loop van 2018 gaat Sociaal Werk De Kop kijken of er behoefte is aan aanvullende diensten en activiteiten. Als dat het geval is, dan wordt het aanbod hierop aangepast.

Contactgegevens

Vanaf 1 januari 2018 kunt u ons vinden op de volgende locaties:

De Buze
Oostwijkstraat 110  
8331 EG Steenwijk                                        

De Burght                         
Godfried van Rhenenlaan 2                          
8325 EX Vollenhove

Vanaf 1 februari 2018 is ook onze hoofdlocatie geopend:

Sociaal Werk De Kop
Stationsplein 10
8331 GM Steenwijk

Spreekuren

Vanaf 3 januari:                Iedere maandag en woensdag van 08.30 tot 09.30 uur in De Burght
Vanaf 8 januari:                Iedere maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur in De Buze
Vanaf 1 februari:              Iedere maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur in Stationsplein 10

Meer informatie

Heeft u vragen over de nieuwe organisatie? Bel dan naar telefoonnummer (0521) 745 080 of stuur een e-mail naar info@sociaalwerkdekop.nl. In de loop van januari kunt u ook terecht op onze website www.sociaalwerkdekop.nl.

29-03-2018

Week van Zorg en Welzijn bij de Tintengroep

Van 12 tot 18 maart 2018 vond de Week van Zorg en Welzijn plaats. Doel van deze week is het imago van de sector verbeteren en jongeren te motiveren te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Bij Tinten hebben we op verschillende manieren aandacht besteed aan de Week van Zorg e…
Lees meer