Terug naar Nieuws

Nieuwe editie Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen

Gepubliceerd op:

De nieuwe editie van de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen is uit. In de Informatiekrant informeren Vaart Welzijn, de gemeente Assen en andere bedrijven en organisaties in Assen en omgeving over welke hulp en ondersteuning er is op het gebied van Zorg en Welzijn. De Informatiekrant 2020/2021 valt samen met de Asser Courant op dinsdag 24 november bij alle inwoners van de gemeente Assen op de mat.

In de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen 2020/2021 lees je onder meer over waar je in de gemeente Assen terecht kunt met ideeën en initiatieven voor jouw buurt, het meten van jouw Positieve Gezondheid en de 6 recepten voor meer plezier en zin in het leven. Ook vind je informatie over hulp en ondersteuning bij onder andere scheiden, schulden, mantelzorgen, langer zelfstandig thuis wonen en beter leren lezen en schrijven.

Bekijk de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen 2020/2021

Vorige edities

Nieuwsgierig naar de vorige edities van de Informatiekrant Zorg en Welzijn Assen? Bekijk ze hieronder:

Editie 2019/2020
Editie 2018
Editie 2017

Samenwerking en vernieuwing in zorg en welzijn voor Noord- en Midden-Drenthe

23-07-2024
 Tintengroep heeft zich aangesloten bij het vernieuwde en hernoemde Samenzorg Netwerk. Voorheen bekend als Samen Zorg Assen, blijft het netwerk met zijn zestien partners onveranderd streven naar een optimale kwaliteit van leven voor de kwetsbare inwoners van Noord- en Midden-Drenthe.
Lees meer over Samenwerking en vernieuwing in zorg en welzijn voor Noord- en Midden-Drenthe