Terug naar Nieuws

Speeddaten bij de Tintengroep

Gepubliceerd op:

Word jij onze nieuwe collega bij één van de 14 organisaties gespecialiseerd in sociaal werk? Of ben je geïnteresseerd in Stichting Peuterwerk, Tinten Training en Advies of ons bedrijfsbureau in Gieten?

Op donderdag 28 oktober organiseert de Tintengroep speeddates. Tijdens de speeddates willen we graag met jou in contact komen. We vertellen je meer over onze organisatie en verwijzen je eventueel door naar lopende vacatures.

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd om te komen kennismaken op dinsdag 28 oktober? Meld je dan vóór donderdag 21 oktober aan via deze link.

Je ontvangt vervolgens van ons een uitnodiging voor een presentatie en een speeddate van 10 minuten. Tijdens de speeddate maak je kennis met de organisatie en de organisatie met jou. Na afloop ontvang je van ons extra informatie over de Tintengroep.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan snel op!

Let op: We hebben ruimte voor maximaal 15 personen. Hierbij geldt: vol is vol.

In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep

11-04-2024
  Op dinsdag 9 april jl. was Henk Nijboer te gast bij Tintengroep. Als kwartiermaker voor de sociale agenda onderzoekt hij wat er nodig is om de toekomst voor de inwoners van Groningen en Noord-Drenthe de komende 30 jaar structureel te verbeteren. Tintengroep voert het sociaal werk uit in 8 ge…
Lees meer over In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep