Terug naar Nieuws

Speeddaten bij de Tintengroep

Gepubliceerd op:

Voor de derde keer heeft de Tintengroep speeddates georganiseerd. Tijdens deze zorg en welzijn speeddates hebben wij 17 kandidaten op bezoek gehad. De speeddates zijn een laagdrempelige en effectieve manier om kennis met elkaar te maken.  

Zorgplein Noord is de initiatiefnemer van de zorg en welzijn speeddates, de Tintengroep doet hier vanaf februari 2017 aan mee. HR-medewerker Steven de Groot: "Wij willen graag van tevoren met mensen kennismaken. Laten zien wat wij doen en kijken of iemand bij ons past. Binnen de Tintengroep zijn er veel stichtingen waar mensen aan het werk kunnen, dit is een manier om hen enthousiast te maken."

Voor werkzoekenden zijn de speeddates een laagdrempelige manier om kennis te maken met een organisatie. De kandidaten waren tijdens de speeddates op 2 oktober erg positief.  

RTV Drenthe was tijdens de speeddates aanwezig, zij hebben onderstaand artikel en filmpje gemaakt. 

Lees het volledige nieuwsartikel op rtv drenthe

In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep

11-04-2024
  Op dinsdag 9 april jl. was Henk Nijboer te gast bij Tintengroep. Als kwartiermaker voor de sociale agenda onderzoekt hij wat er nodig is om de toekomst voor de inwoners van Groningen en Noord-Drenthe de komende 30 jaar structureel te verbeteren. Tintengroep voert het sociaal werk uit in 8 ge…
Lees meer over In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep