Terug naar Nieuws

Start nieuwe welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Schans

Gepubliceerd op:

Start nieuwe welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Schans

Vanaf vandaag zet Sociaal Werk De Schans zich lokaal en dichtbij in voor het welzijn van inwoners van de gemeente Westerkwartier. Inwoners kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, (vrijwilligers)werk & participatie en mantelzorg. Sociaal Werk De Schans is een nieuwe welzijnsorganisatie die deel uitmaakt van de Tintengroep.

Wat doet Sociaal Werk De Schans?

Sociaal Werk De Schans ondersteunt en motiveert inwoners van de gemeente Westerkwartier om vanuit eigen kracht en talenten regie te nemen over hun leven en met elkaar te zorgen voor een leefbare, sterke samenleving. Soms heeft iemand een steuntje in de rug nodig om zelf de regie te hebben en grip te houden over zijn of haar eigen leven. Dan bieden wij ondersteuning en hulp. Dit is altijd gratis.

Wij werken ook samen met inwoners aan initiatieven in buurt en dorp. We hechten veel waarde aan ontmoeten, betrekken en samenwerken. We brengen mensen en organisaties bij elkaar en werken samen met andere partijen, zoals vrijwilligers, verenigingen, huisartsen, gemeente, zorginstellingen en woningcorporaties.

Contactgegevens

Sociaal Werk De Schans heeft vier gebiedsteams: Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Je vindt ons op de volgende locaties:

Dienstencentrum Grootegast
De Schalck 1, Grootegast

Akkerswaert
Lindensteinlaan 44, Leek

’t Marheem
Schoolstraat 8, Marum

Cultureel Centrum Zuidhorn
Jellemaweg 3, Zuidhorn

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer weten over Sociaal Werk De Schans? Bel ons dan op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op (0594) 745 620 of mail naar info@sociaalwerkdeschans.nl. Je kunt ook kijken op www.sociaalwerkdeschans.nl.

Hulp wanneer het hard nodig is

20-06-2024
 Staatssecretaris Maarten van Ooijen in gesprek over de betekenis van onafhankelijke cliëntondersteuning
Lees meer over Hulp wanneer het hard nodig is