Terug naar Nieuws

Landelijke campagne "ik zorg" bij Tinten op bezoek

Gepubliceerd op:

Landelijke campagne "ik zorg" bij Tinten op bezoek

Afgelopen week gingen onze collega’s Bas, Gerlinde, Josien, Koen en Martin op de foto voor de landelijke campagne #ikzorg. Met deze campagne wil het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport laten zien hoe mooi het werk in zorg en welzijn is. Om zo meer mensen te laten kiezen voor een beroep in deze sector. 

Onze colega's vertelden over hun werk en ontvingen een mooi portret van zichzelf. Wie weet zie je ze dit najaar terug in de landelijke campagne Werken in Zorg & Welzijn, waarmee we samen proberen meer mensen te laten kiezen voor een loopbaan in onze sector.

Benieuwd of jij jouw talent bij Tinten kan inzetten? Kijk dan hier.

Foto's

Bekijk ook

Hulp wanneer het hard nodig is

20-06-2024
 Staatssecretaris Maarten van Ooijen in gesprek over de betekenis van onafhankelijke cliëntondersteuning
Lees meer over Hulp wanneer het hard nodig is
 

Mentor4You helpt mensen vooruit

12-06-2024
 'Ik voelde me futloos en nutteloos' vertelt Gert Jan (20) uit Assen. Via Mentor4 You ontmoette hij zijn coach Rita (74). Samen gingen ze aan de slag om zijn leven weer vooruit te krijgen. In het Dagblad van het Noorden vertellen Gert Jan en Rita meer over wat Mentor4You voor hen betekent.
Lees meer over Mentor4You helpt mensen vooruit
 

Wethouders in gesprek over IZA: Samenwerken aan een sterkere verbinding tussen sociaal werk en zorg

30-05-2024
  Aa en Hunze, 29 mei 2024 - Onder leiding van burgemeester Hiemstra van de gemeente Aa en Hunze voerden wethouders uit verschillende Noordelijke gemeenten een rondetafelgesprek waarin het Integraal Zorgakkoord (IZA) centraal stond. De aanwezige wethouders bespraken op uitnodiging van Tintengr…
Lees meer over Wethouders in gesprek over IZA: Samenwerken aan een sterkere verbinding tussen sociaal werk en zorg