Terug naar Nieuws

Landelijke campagne "ik zorg" bij Tinten op bezoek

Gepubliceerd op:

Landelijke campagne "ik zorg" bij Tinten op bezoek

Afgelopen week gingen onze collega’s Bas, Gerlinde, Josien, Koen en Martin op de foto voor de landelijke campagne #ikzorg. Met deze campagne wil het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport laten zien hoe mooi het werk in zorg en welzijn is. Om zo meer mensen te laten kiezen voor een beroep in deze sector. 

Onze colega's vertelden over hun werk en ontvingen een mooi portret van zichzelf. Wie weet zie je ze dit najaar terug in de landelijke campagne Werken in Zorg & Welzijn, waarmee we samen proberen meer mensen te laten kiezen voor een loopbaan in onze sector.

Benieuwd of jij jouw talent bij Tinten kan inzetten? Kijk dan hier.

Foto's

Bekijk ook

In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep

11-04-2024
  Op dinsdag 9 april jl. was Henk Nijboer te gast bij Tintengroep. Als kwartiermaker voor de sociale agenda onderzoekt hij wat er nodig is om de toekomst voor de inwoners van Groningen en Noord-Drenthe de komende 30 jaar structureel te verbeteren. Tintengroep voert het sociaal werk uit in 8 ge…
Lees meer over In gesprek over een duurzame sociale verandering; Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep
 

HKZ-certificering opnieuw toegekend!

11-04-2024
 Tintengroep heeft dit jaar opnieuw de HKZ-certificering mogen ontvangen!
Lees meer over HKZ-certificering opnieuw toegekend!
 

Armoede te lijf

03-07-2023
In het artikel 'Armoede te lijf: werkgever steek je nek uit!' lees je wat de gasten aan tafel bij het programma De Staat van Drenthe met elkaar bespraken over overerfbare armoede. 
Lees meer over Armoede te lijf