Terug naar Nieuws

Tinten en Impuls gaan voor duurzaam

Gepubliceerd op:

Tinten en Impuls gaan voor duurzaam

Gieten - Vandaag, 10 oktober, is het de dag van de duurzaamheid. Het perfecte moment om de onlangs geplaatste zonnepanelen op het dak van Tinten en Impuls officieel in gebruik te nemen. Een mooie, energiebesparende maatregel in het kader van duurzaamheid.  

Wethouder Co Lambert heeft de zonnepanelen samen met Annet Lammersen, leidinggevende van Impuls, in gebruik genomen. Wethouder Co Lambert: “Als gemeente willen wij inzetten op het besparen en inzetten van energie, fijn dat Tinten en Impuls hieraan meewerken. Een mooi initiatief!”

Na het officieel doorknippen van het lint zijn Annet Lammersen, leidinggevende Impuls en wethouder Co Lambert in een hoogwerker richting het dak gegaan. Daar hebben zij de 241 zonnepanelen vanuit de lucht kunnen aanschouwen.

Annet Lammersen: “Als lokale welzijnsorganisatie is Impuls er voor de inwoners van gemeente Aa en Hunze. Dat gebeurt in hun eigen leefomgeving. Duurzame energie gaat over de invloed op die leefomgeving. Aandacht voor dat milieu en duurzame energie, dus de wereld waarin wij leven, past bij welzijnswerk. Vanuit Impuls ben ik dan ook erg blij met deze stap!”

Samenwerking en vernieuwing in zorg en welzijn voor Noord- en Midden-Drenthe

23-07-2024
 Tintengroep heeft zich aangesloten bij het vernieuwde en hernoemde Samenzorg Netwerk. Voorheen bekend als Samen Zorg Assen, blijft het netwerk met zijn zestien partners onveranderd streven naar een optimale kwaliteit van leven voor de kwetsbare inwoners van Noord- en Midden-Drenthe.
Lees meer over Samenwerking en vernieuwing in zorg en welzijn voor Noord- en Midden-Drenthe