Terug naar Nieuws

Welstad 30 jaar!

Gepubliceerd op:

Welstad bestaat 30 jaar! En dat vieren we graag samen met jou. Daarom organiseren wij op vrijdag 21 september een open dag met volop leuke activiteiten voor alle inwoners van de gemeente Stadskanaal.

Zo is er bijvoorbeeld een fototentoonstelling en een puzzeltocht, is er een lotgenoten café, een beweeg- en doeplein voor jong en oud en een spellencompetitie en dansclinic. Alle activiteiten zijn gratis. Wil je graag meer informatie over de open dag van Welstad? Bel dan naar nummer (0599) 635 999 of mail naar info@welstad.nl. Of open rechts de posters van de open dag.

Foto's

Bekijk ook

Hulp wanneer het hard nodig is

20-06-2024
 Staatssecretaris Maarten van Ooijen in gesprek over de betekenis van onafhankelijke cliëntondersteuning
Lees meer over Hulp wanneer het hard nodig is
 

Mentor4You helpt mensen vooruit

12-06-2024
 'Ik voelde me futloos en nutteloos' vertelt Gert Jan (20) uit Assen. Via Mentor4 You ontmoette hij zijn coach Rita (74). Samen gingen ze aan de slag om zijn leven weer vooruit te krijgen. In het Dagblad van het Noorden vertellen Gert Jan en Rita meer over wat Mentor4You voor hen betekent.
Lees meer over Mentor4You helpt mensen vooruit
 

Wethouders in gesprek over IZA: Samenwerken aan een sterkere verbinding tussen sociaal werk en zorg

30-05-2024
  Aa en Hunze, 29 mei 2024 - Onder leiding van burgemeester Hiemstra van de gemeente Aa en Hunze voerden wethouders uit verschillende Noordelijke gemeenten een rondetafelgesprek waarin het Integraal Zorgakkoord (IZA) centraal stond. De aanwezige wethouders bespraken op uitnodiging van Tintengr…
Lees meer over Wethouders in gesprek over IZA: Samenwerken aan een sterkere verbinding tussen sociaal werk en zorg