Wees welkom, doe mee!

 Maak kennis met de medewerkers van Tinten

De Tintengroep is sterk in sociaal werk. We zijn altijd op zoek naar bevlogen medewerkers die onze teams willen versterken. Om inwoners in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel te helpen in een kwetsbare periode in hun leven op eigen kracht hun situatie te verbeteren. Of om peuters en schoolgaande kinderen te helpen leren, groeien en ontwikkelen.

De Tintengroep is ondernemend, verbindend en professioneel. Binnen de Tintengroep houden wij rekening met medewerkers die werk en mantelzorgtaken combineren. Als organisatie hebben wij in 2021 de officiële erkenning als mantelzorgvriendelijk werkgever gekregen. Wij zijn niet alleen betrokken bij de inwoners in de gebieden waar wij werken, maar juist ook bij onze medewerkers. Veel collega’s combineren mantelzorgtaken en werk, daarom is het belangrijk om dit bespreekbaar te maken. Met je leidinggevende, collega’s en/of de afdeling HR. Samen kunnen we gaan kijken hoe deze combinatie het prettigst kan worden ingevuld voor jouw unieke situatie.

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Nieuwsgierig naar het werken bij de Tintengroep of start je zelfs al binnenkort bij ons? Dan kun je ons hier ook alvast wat beter leren kennen.

Binnen de Tintengroep bieden we ruimte voor jouw kracht en talent. Wie ben jij, wat vind jij belangrijk in je werk? Wat maakt dat jij zo goed bent in wat je doet? En hoe pas jij binnen onze groep? Laat het ons zien!

Wil je ook werken binnen de Tintengroep? Bekijk onze vacatures Vacatures